Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Στη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ κατασκευάζουμε εποχιακά φωτιστικά από το 1987, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Παλαιοχωρινό Γιάννη.

Εδώ και χρόνια οι πελάτες εμπιστεύονται τη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ για τα ποιοτικά προϊόντα φωτισμού, τη γρήγορη παράδοση, τις ανταγωνιστικές τιμές και, κυρίως, την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας σε όλη την Ευρώπη καλύπτουν μια συνολική έκταση 74.300 τετραγωνικών μέτρων.

Στις εγκαταστάσεις μας αντιμετωπίζουμε το μέλλον γεμάτοι φιλοδοξίες, σχέδια και ιδέες. Η ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ εξακολουθεί να εστιάζει στη σχεδίαση και την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ικανοποίηση των δημιουργικών, τεχνικών και πρακτικών απαιτήσεων μιας μεγάλης ποικιλίας χρηστών και επενδυτών.

Γιατί εμάς

1

Κάθε έργο μας - σε δρόμους, κολώνες ή και με τη μορφή πολυελαίων - είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού δημιουργικότητας και ακρίβειας.

2

Στην εταιρία μας διεξάγουμε διαρκείς έρευνες πάνω σε ΝΕΑ υλικά και διαδικασίες με σκοπό τη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και την εφαρμογή τους στην κατασκευαστική διαδικασία.

3

Οι καινοτομίες της ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗΣ είναι αναγνωρισμένες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν διακριθεί επανειλημμένα από κορυφαία ιδρύματα.

Εγκαταστάσεις παραγωγής

Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής διακοσμητικών φωτιστικών στον κόσμο. Με πάνω από 30 οριζόντιες και κατακόρυφες μηχανές καλουπώματος με έγχυση, και μηχανές κοπής CNC και λέιζερ στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, δεν είναι τυχαίο που έχουμε διακριθεί για την εξαιρετική δουλειά μας στην επεξεργασία πλαστικών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πέραν κάθε συναγωνισμού. Εκτός από το πεντακάθαρο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι είμαστε σε θέση να αντικαθιστούμε τους τρίτους προμηθευτές, διατηρώντας ή και βελτιώνοντας την παραγωγικότητά μας.
Οι πελάτες μας είπαν για εμάς…

Η δέσμευσή μας για επιτυχία

A

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εδώ και χρόνια οι πελάτες εμπιστεύονται τη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ για τα ποιοτικά προϊόντα φωτισμού, τη γρήγορη παράδοση, τις ανταγωνιστικές τιμές και, κυρίως, την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Επειδή όλοι οι πελάτες μας είναι εξίσου σημαντικοί, κύρια προτεραιότητά μας είναι να τους ικανοποιούμε. Στη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ θεωρούμε τις ανάγκες και την εξυπηρέτησή σας προσωπική μας ευθύνη.

B

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Πωλήσεις, Μάρκετινγκ, Αγορές, Αποστολή & Παράδοση, Ποιοτικός έλεγχος - όλα τα τμήματα συνεργάζονται μεταξύ τους, προσφέροντας στους πελάτες μας την άμεση, αποτελεσματική και ευγενική εξυπηρέτηση που αναμένουν, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρίας ή της παραγγελίας.

C

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ η περιβαλλοντική μας δράση δεν περιορίζεται στην τήρηση των πιο πρόσφατων περιβαλλοντικών νόμων. Στο πλαίσιο προώθησης της βιώσιμης ανάπτυξης διεξάγουμε διαρκείς έρευνες πάνω σε νέα υλικά και διαδικασίες με σκοπό τη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

D

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ LED

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας μας ειδικεύονται σε λύσεις φωτισμού ημιαγωγών LED, κυρίως όσον αφορά την ανάπτυξη και κατασκευή διακοσμητικών φωτιστικών LED εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς σε συνδυασμό με το μοναδικό στυλ μας, υλοποιούμε κάθε χρόνο τα πιο εντυπωσιακά και πρωτοποριακά έργα.

Τι προσφέρουμε

Στη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ Φωτιστικά μοιραζόμαστε το πάθος σας για καλαισθησία εκεί όπου το μέταλλο συναντά το φως.

Από το 1987 έχουμε υλοποιήσει χιλιάδες έργα φωτισμού σε κοινότητες, δήμους και εμπορικά κέντρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρέχουμε:

  • Έργο
  • Ντιζάιν
  • Κατασκευή
  • Τοποθέτηση

Η επωνυμία ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ είναι παγκοσμίως γνωστή και παρέχει μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών λύσεων διακοσμητικού φωτισμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στα τοπικά γραφεία μας απασχολούμε επαγγελματίες με κύρια αρμοδιότητα να σας εξασφαλίσουν μια ευχάριστη εμπειρία και να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή λύση για τις ανάγκες φωτισμού σας.

Skip to content