Κατασκευή

Αυτό που ξεχωρίζει τη ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ από τους ανταγωνιστές είναι η ικανότητα και η προθυμία μας να παρέχουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα σε πολύ μεγάλες ή πολύ μικρές ποσότητες, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες και περίπλοκες μπορεί να είναι οι απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιβάλλον

Στην εταιρία μας διεξάγουμε διαρκείς έρευνες πάνω σε ΝΕΑ υλικά και διαδικασίες με σκοπό τη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και την εφαρμογή τους στην κατασκευαστική διαδικασία.

Συνεργάτες

Διαθέτουμε διανομείς και αντιπροσώπους σε όλες τις ηπείρους. Ρίξτε μια ματιά στο Διεθνές δίκτυο της εταιρίας μας και βρείτε έναν διανομέα στην περιοχή σας!
Μήνυμα του Προέδρου...
Είναι τιμή μας να διαχειριζόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής διακοσμητικών φωτιστικών στον κόσμο. Με πάνω από 30 οριζόντιες και κατακόρυφες μηχανές καλουπώματος με έγχυση, και μηχανές κοπής CNC και λέιζερ στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, δεν είναι τυχαίο που έχουμε διακριθεί για την εξαιρετική δουλειά μας στην επεξεργασία πλαστικών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πέραν κάθε συναγωνισμού. Εκτός από το πεντακάθαρο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι είμαστε σε θέση να αντικαθιστούμε τους τρίτους προμηθευτές, διατηρώντας ή και βελτιώνοντας την παραγωγικότητά μας .

home-1

FOTODIASTASI

Ηγέτης σε κύρος και ποιότητα...

Είναι τιμή μας να διαχειριζόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής διακοσμητικών φωτιστικών στον κόσμο. Με πάνω από 30 οριζόντιες και κατακόρυφες μηχανές καλουπώματος με έγχυση, και μηχανές κοπής CNC και λέιζερ στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, δεν είναι τυχαίο που έχουμε διακριθεί για την εξαιρετική δουλειά μας στην επεξεργασία πλαστικών.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πέραν κάθε συναγωνισμού. Εκτός από το πεντακάθαρο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι είμαστε σε θέση να αντικαθιστούμε τους τρίτους προμηθευτές, διατηρώντας ή και βελτιώνοντας την παραγωγικότητά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Skip to content